FAQ - Velmi často kladené otázky

Vyberte si často kladené otázky týkající se

  1. Registrace
  2. Přihlášení k editaci nastavení
  3. Nastavení newsletteru
  4. Zrušení odběru newsletteru
  5. Dotazy, které zde nejsou

Registrace

  1. Mám zájem odebírat aktuální nabídku Last Minute, co mám udělat?

    Stačí se zaregistrovat na https://newsletter.invia.cz/ zadáním vaší e-mailové adresy. Následně Vám bude zaslán e-mail s instrukcemi, jak registraci dokončit.

  2. Přišel mi po registraci e-mail, abych dokončil registraci, co s ním?

    Stačí poklikem myši na odkaz v něm obsažený, dokončit registraci k odběru aktuální nabídky Last Minute Invia, tzv. Newsletteru.

Přihlášení k editaci nastavení

  1. Chtěl bych si nastavit newsletter, ale nevím kde se přihlásit k editaci nastavení

    Přihlásit se k editaci nastavení můžete dvěma způsoby. Buď zadáním svého e-mailu a hesla na stránce https://newsletter.invia.cz/ nebo pomoci kliku na odkaz nastavení vašeho newsletteru ve spodní části každého newsletteru s aktuální nabídkou Last Minute, kterou obdržíte.

  2. Snažím se přihlásit, ale nedaří se mi to. Kde může být problém?

    Nejvíce těchto případů vzniká v okamžiku, kdy zadáváte špatný e-mail či špatné heslo. Především v hesle bývá problém. Lidi jej rádi zapomínají a když si ho pamatují, nemusí si ho pamatovat zcela správně. Pokud jste jej zapomněli, nemusíte ztrácet hlavu, stačí si jej nechat poslat. Upozorňujeme, že u všech hesel do služeb Invia záleží i na velikosti písmen v hesle.

Nastavení newsletteru

  1. Chci si nechat zasílat pouze nabídky pouze pro konkrétní země

    Stačí se přihlásit k editaci vašeho nastavení newsletteru (nevíte jak? FAQ Vám poradí) a vybrat si vámi požadované země. Můžete si zaškrtnout jednu, ale i více zemí. Takto lze nastavit i lokality. Pokud nezaškrtnete žádnou, bude se vám posílat námi vybraná obecná nabídka Last Minute zájezdů.

  2. Chci dostávat nabídku se zájezdy s určitým typem ubytování, stravy či typu zájezdu

    Stačí se přihlásit k editaci vašeho nastavení newsletteru (nevíte jak? FAQ Vám poradí) a zvolit si vámi požadovaný typ ubytování a stravy. Lze zvolit všechny typy najednou i více možností například strava polopenze a all inclusive. Následně potvrdíte tlačítkem ve spodní části formuláře, čímž nastavení uložíte.

  3. Chtěl bych, aby zasílaná nabídka obsahovala pouze zájezdy s odletem z Prahy

    Stačí se přihlásit k editaci nastavewní vašeho newsletteru (nevíte jak? FAQ Vám poradí) a zvolit v dopravě letecky z Prahy a opět uložít preferenci nastavení.

Zrušení odběru newsletteru

  1. Již nechci, aby mi byla aktuální nabídka Last Minute zájezdů zasílána

    V tom případě stačí v jakékoliv obdržené nabídce kliknout na odkaz v zápatí tímto odkazem a zasílání bude ihned ukončeno.

Obecné

  1. Je vaše služba Last Minute newsletter zadarmo, nerad bych něco platil.

    Ano, tato služba je poskytována zájemcům zcela zdarma a neplynou z ní jakékoliv závazky k naší firmě.

  2. Nenašel jsem zde svůj dotaz, co mám dělat?

    V tom případě nám jej prosím zašlete na e-mail newsletter@invia.cz a zároveň zašlete poslední newsletter Last Minute, který obdržíte. Pokud jej nezašlete, nebude naše technická podpora reagovat na vaše dotazy.